S.C. MARA INTERNATIONAL TOUR  Finalizare Proiect: ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economica in unul din domeniile de activitate prevazute in anexa nr. 2”

 S.C. MARA INTERNATIONAL TOUR  Finalizare Proiect: ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economica in unul din domeniile de activitate prevazute in anexa nr. 2”

 S.C. MARA INTERNATIONAL TOUR S.R.L., cu sediul în MARAMUREŞ, localitatea BAIA MARE, B-dul UNIRII, nr. 5,   a finalizat in luna ianuarie 2022  proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economica in unul din domeniile de activitate prevazute in anexa nr. 2 ,

proiect  cu nr.  RUE M2-12079 din 30-07-2021, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul s-a derulat pe prima parte -perioada de implementare de 6 luni(max.180 zile)  ,  începând cu data semnării contractului de finanțare Nr. M2-12079 din 30-07-2021 , cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului CLUJ-NAPOCA.

Pentru urmatoarea perioadă de 6 luni vor trebui  menţinute  sau suplimentate locurile de muncă existente la momentul înscrierii precum şi a activităţii pe o perioadă de minim 6 luni de la obţinerea finanţării.

Obiectivul proiectului l-a  reprezintat sprijinirea sprijinirea activitatii operationale a societatii S.C. MARA INTERNATIONAL TOUR S.R.L.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 126379.02lei (valoarea totala) din care : 109894.80 lei grant si 16484.22 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

S.C. MARA INTERNATIONAL TOUR S.R.L., cu sediul în MARAMUREŞ, localitatea BAIA MARE, B-dul UNIRII, nr. 5,

Persoană de contact: Viorel NASUI

Website:  https://www.mara-tour.ro/

email : office@mara-tour.ro ; telefon  0741249240

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.