S.C. VITAL S.A.: Întreruperi neprogramate în furnizarea apei potabile în mai multe zone ale orașului Baia Mare

S.C. VITAL S.A.: Întreruperi neprogramate în furnizarea apei potabile în BAIA MARE

Urmare a avariei produse la conducta de Dn 800 mm (PREMO), de pe str. Tineretului, în mai multe zone ale orașului Baia Mare, apa va avea turbiditate ridicată și presiune scăzută.

În urma unei avarii la conducta de transport apă potabilă Dn 800 mm utilizatorii de pe strada Tineretului din Baia Mare vor rămâne fără apă până la ora 18.00.

Până la izolarea conductei afectate de avarie și echilibrarea presiunii în rețea vor exista scăderi de presiune în zona George Coșbuc.

S.C. VITAL S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru aceste incidente – independente de voința noastră. Ca urmare a acestor lucrări se va sesiza o creștere a turbidității apei potabile. Dorim să asigurăm utilizatorii serviciilor noastre că problema colorării apei nu va fi una de durată şi în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon  0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Vă mulțumim pentru înṭelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.