S.C. VITAL S.A: Lucrări de reparații și modernizare la conducta magistrală Dn 400 mm

S.C. VITAL S.A  va întrerupe furnizarea apei potabile marți 3 mai 2022, în intervalul orar 08.00 – 20.00, pe bd. București, din municipiul Baia Mare, pe tronsonul de la str. Motorului ”Pasaj C.F.” – Dedeman. Intreruperea se datorează unor lucrări de reparații și modernizare la conducta magistrală Dn 400 mm.

Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată pentru utilizatorii din localitățile: Recea, Săsar, Mocira, Bozânta Mare, Lăpușel, Bozânta Mică, Hideaga, Mogoșești, Pribilești, Dănești, Lucăcești, Colțirea, orașul Tăuții Măgherăuș și Baia Mare ( bd. București, str. Motorului).

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon  0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Data Interval orar Motivul Influență asupra consumatorilor Zona afectată
03-Mai-2022 08.00 – 20.00 lucrări de reparații și modernizare fără apă/ presiune scăzută, turbiditate ridicată bd. București pe tronsonul de la str. Motorului ”Pasaj C.F.” – Dedeman/ localitățile: Recea, Săsar, Mocira, Bozânta Mare, Lăpușel, Bozânta Mică, Hideaga, Mogoșești, Pribilești, Dănești, Lucăcești, Colțirea, orașul Tăuții Măgherăuș și Baia Mare (bd. București, str. Motorului).

Vă mulṭumim pentru înṭelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.