Să donăm sânge pentru VIAȚA Dianei! Tânăra care s-a aruncat în gol șapte etaje a scăpat MIRACULOS!

Tânăra care s-a aruncat în gol șapte etaje a scăpat MIRACULOS! Să donăm sânge pentru VIAȚA Dianei!sange

 Orașul Baia Mare a fost zguduit, ieri, de o veste înfiorătoare. O copilă de numai 16 ani, elevă a unui liceu din municipiu s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc de pe strada Traian. Copila, care nu era la prima tentativă de a-și lua viața, a lăsat o scrisoare de ADIO către mama și sora ei în care susținea că viața nu are niciun rost.

Din fericire, DIVINITATEA a considerat că nu este momentul ca Diana să părăsească această lume, astfel că ea a fost adusă în stare gravă dar stabilă la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Pentru că a pierdut foarte mult sânge în urma impactului violent, Diana are nevoie de sânge. Colegii fetei, prietenii și apropiați ai familiei au lansat un apel de donare de sânge pentru Diana. Tânăra are nevoie de grupa A2 pozitiv, însă din comentariile și informațiile oferite, se poate dona oriunde în județ sau în țară, indiferent de grupa de sânge a donatorului, existând posibilitatea unor schimburi, doar să se specifice numele copilei, Diana Rus și orașul din care provine.

dianaVEZI mesajul SFÂȘIETOR lăsat de Diana, înainte să se arunce de la etajul 7!

În Baia Mare se poate dona la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș, situat pe strada George Coșbuc, numărul 20/A. Cei care doresc să doneze sânge sunt așteptați să facă acest lucru în intervalul orar 7:30 – 13:30. Diana este internată și în acest moment la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, în stare gravă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.