SA VINA SUPERCUPA

Primul examen oficial pentru baimarence este astazi.HCM Baia Mare joaca astazi in compania echipei HCM Roman, pentru primul trofeu al sezonului: Supercupa Romaniei. In mod normal, Supercupa, se joaca intre castigatoarea campionatului si castigatoarea Cupei interne. Supercupa Romaniei ar trebui data din oficiu, acelei formatii care castiga atat titlul de campioana cat si Cupa Romaniei. Asa ar fi firesc.

Cat despre meciul propriu-zis, la prima vedere, pare unul disproportionat.Prin prisma lotului si in al doilea rand prin obiectivele pe care si le-au fixat cele doua echipe. Echipa locala isi doreste sa castige cele doua competitii interne si sa ajunga  in primele patru echipe ale Europei, in timp ce gruparea din Roman, poate emite pretentii  nu la fel de mari ca si sezonul  trecut, cand a ajuns in finala Cupei.

Meciul acesta va fi  doar o incalzire cu publicul, pentru meciurile din campionat. Echipa CSM Bucuresti cu lot mai valoros decat cel de anul trecut, va incerca sa tina pasul cu echipa baimareana. In mod normal, echipa antrenata de Costica Buceschi, n-ar trebui sa aiba dificultati in ce priveste castigarea eventului.

Meciurile de pregatire au evidentiat dorinta ambelor combatante, referindu-ma atat la CSM Bucuresti cat si la HCM Baia Mare, dorinta catre performanta. Inalta performanta. Echipa baimareana are un sprijin constant de la suporteri, de la galerie, de la factorii decizionali locali.La meciurile echipei locale, se epuizeaza  toate biletele. Publicul baimarean abia asteapta sa inceapa campionatul, sa-si sustina echipa favorita. Freamatul tribunelor cand echipa intra la incalzire este de nedescris. Incurajate de publicul local, aceasta echipa are un jucator in plus. Chiar daca nu pe teren, un jucator in plus in tribune. Publicul baimarean isi conduce echipa spre victorie. Multe orase chiar din Ardeal, si-ar dori sa aiba o asemenea echipa. Sportul baimarean trebuie sustinut in continuare sa aiba rezultate notabile.

In concluzie, meciul din seara aceasta va fi castigat de echipa baimareana. Pariorii pot avea o certitudine, echipa locala, HCM Baia Mare, va castiga meciul.

E de-ajuns sa asculti imnul echipei baimarene sis a-ti dai seama de pretentiile clubului maramuresean. Acest model de reusita, de performanta, ar trebui promovat si la celelalte echipe locale, care doresc sa aiba rezultate foarte bune.

 

1 COMENTARIU

  1. da asta este adevarul la baia mare publicul si admosfera din sala ipinge echipa spre victorie la baia mare e forte greu sa castide oalta echipa ori de unde vina ea din liga campionilor sau campionatul intern sa nu uitam caci baiamare are cele mai bune extreme din lume si cei mai valorosi portari din lume si cel mai bun public care stie in momentele mai slabe sa asute echipa din spate la baia mare se maninca handbal pe piine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.