Săcălășeni: un șofer a fost depistat conducând un autoturism fără placuț de înmatriculare. Află mai mult

Ieri, 14 mai, polițiștii au continuat activitățile pe drumurile publice pentru luarea măsurilor legale față de cei care pun în pericol siguranța traficului rutier.

Pe raza de competență a Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag, polițiștii au desfășurat activități împreună cu reprezentanță ai Registrului Auto Român Maramureș. Astfel au oprite pentru verificări mai multe autoturisme conduse pe DN 18 și Dj109F. pentru neregulile constatate au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4000 de lei. Totodată au fost reținute 7 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 182 B, în localitatea Săcălășeni, care nu avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare. La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul avea reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare ca urmare a încălcării prevederilor art. 58 alin. 1 din Legea nr. 38/2003.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.