Sălăjeni cercetaţi pentru furt

furt_casaÎn urma activităţilor de cercetare şi documentare efectuate, poliţiştii din Sălsig au identificat patru sălăjeni, bănuiţi de comiterea unui furt de pe raza localităţii. Prejudiciul, în valoare de 7 000 de lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

La începutul săptămânii, un băimărean a sesizat poliţia cu privire la comiterea unui furt. El a declarat că, în perioada 07 – 09 mai a.c., de pe raza localităţii Sălsig, din curtea unui imobil aflat în construcţie, persoane necunoscute au sustras o schelă metalică şi panourile metalice aferente acesteia. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de 7 000 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat patru sălăjeni, cu vârste cuprinse între19 şi 51 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii atrag atenţia proprietarilor de case aflate în construcţie că acestea pot deveni ţinta hoţilor, dacă nu sunt protejate în mod corespunzător. Pentru a nu deveni victime ale furturilor, poliţiştii maramureşeni vă recomandă:

Dacă aveţi o casă aflată în construcţie, angajaţi o persoană care să asigure paza proprietăţii, mai ales pe timpul nopţii!

Sistemele de alarmă, iluminarea, sunt eficiente dacă locuinţa aflată în construcţie se află în apropierea unor imobile nelocuite.

Nu depozitaţi bunuri de valoare, materiale de construcţii, unelte sau alte obiecte, în spaţii care nu prezintă siguranţă!

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.