Salata care te ajută să arzi rapid grăsimile din corp. Într-o săptămână poți slăbi 5 kilograme

Sănătate curată! Nu ne-am fi gândit că această salată ne va ajuta să slăbim, dar chiar este posibil. Trebuie doar să adăugăm această legumă. Este vorba despre ceapa rosie. Totul depinde de modul în care o consumăm.

Ceapa rosie este o legumă pe care mulți o ocolim din cauza mirosului, dar poate fi foarte folositoare dacă o consumăm într-un mod corect. Dacă în mâncare face minuni, fiind cea care dă gustul mâncării, crudă, are proprietăți curative. Pe lângă faptul că aceasta conține substanțe antibiotice și diuretice, ceapa este și bogată în vitamine. Vitaminele A, B si C și sărurile minerale, ce se regăsesc în legumă, întăresc organismul din punct de vedere imunitar.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cum este posibil așa ceva? Este simplu. Ceapa ne ajută foarte mult dacă o consumăm crudă! Prin fierbere sau călire, leguma își pierde din proprietățile importante pe care le are. Este recomandat să punem ceapă crudă în mancare. Desigur, sunt persoane care au probleme atunci când mănâncă ceapă în starea ei naturală. În acest caz, puteți să o căliți puțin în ulei de măsline (nu mai mult de două picături).

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Cei care vor să slăbească într-un mod sanatos trebuie să consume între 60 și 70 de grame de ceapă pe zi. Ceapa roșie poate fi introdusă în salate sau consumată împreună cu alte alomente precum carnea sau cartofii. Mai mult, efectul alcalinizant pe care îl are asupra organismului ajută la eliminarea toxinelor din corp. Aceasta remineralizează organismul.

Prin proprietățile sale antioxidante, ceapa reduce riscul afecțiunilor cardiovasculare si împiedică colesterolul să se depună. Este foarte bună pentru cei care au probleme cu grăsimile și colesterolul.

Consumată zilnic, timp de o săptămână, ceapa roșie face minuni. Va acționa imediat asupra grăsimilor depuse în și pe corpul tău. Singura condiție este aceea să o consumi crudă. Într-o lună de zile, vei vedea că ai dat jos maxim 5 kg dacă ai consumat-o în fiecare zi.

Important! Folosiți mai ales primele foi ale cepei, acelea sunt cele mai bogate în vitamine și săruri.

SURSA

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.