Sâmbra Oilor a ajuns la a 59-a ediție, la Huta Certeze! VIDEO

IMG_3267Cea de-a 59 ediție a tradiționalei serbări câmpenești ”Sâmbra Oilor” a avut loc duminică, 3 mai 2015, pe dealul de la Hura Certeze. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean şi Instituţia Prefectului Satu Mare, Primăria şi Consiliul Local Negreşti Oaş, respectiv Primăria şi Consiliul Local Certeze.

Deschiderea oficială a avut loc la ora 11.00, pe scena amenajată pe dealul de la Huta. Programul a fost deschis de un ”moment de sâmbră” cu ansamblurile Oașul, Sânzâienele, Măgura și Bixadul.

Programul la scenă a continuat  cu artiști și ansambluri: Maria Petca Poptean si Magura din Tarsolt, Ansamblul Sanzaienele din Negresti Oas, Ansamblul Florile Tarnii, Ansamblul Oasul din Negresti Oas, Maria Tripon, Irina Man si Grupul din Bixad, Petru Zele si Cununa Oasului, Ansamblul Cununita si Cununita Nazdravana, Ana Ilca Muresan, Ansamblul Florile Turtului, Ansamblul ,,Mugurel ‘’ din Ucraina, Grupul de tapuritoare din Batarci, Malvina Madar Iederan si grupul din Soconzel, Grupul de tapuritoare din Racsa, Mugurii Codrului din Giorocuta, Mihai Zele, Ansamblul Codruletul Tasnad, Ansamblul Cetatea Codrului din Ardud, Formatia de dansuri din Homoroade, Ansamblul Ceatara din Carei, Ansamblul Ciobanasul din Draguseni, Nicu Pop si Vama Ardeleana.

Și în acest an, la Sâmbra Oilor au participat mii de oameni.

1 COMENTARIU

  1. Buna Ziua ! Sunt Belgian de la Bruxelles. Autodidact in limba Romana.
    Am vis despre o plimbare cu avion spre CLUJ, si tren sau autobus spre BAIA MARE, si oarce transport spre SIMBRA OILOR , la HUTA CERTEZE, pe 8 Mai. Aveti o propunere ?
    Michel d’HOOP 00-32-495-26.55.60 (vocal sau SMS) Multumesc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.