Sancţionaţi de către jandarmi, pentru comerţ ilicit

   jandarmeria-300x2251          În ziua de 03 februarie a.c., jandarmii maramureşeni au surprins şi sancţionat mai multe persoane care ofereau spre vânzare produse, fără a deţine acte de provenienţă, sau fără a avea preţurile afişate.

În jurul orei 12.30, în ziua de marţi 03 februarie a.c., echipajul de jandarmerie aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, a surprins în zona străzii Culturii din localitate, două persoane care ofereau spre vânzare diferite produse, fără a deţine acte de provenienţă pentru acestea. Astfel, M. G. de 48 ani şi I.G. de 53 ani, au fost sancţionaţi de către jandarmi în conformitate cu Legea nr.12/1990 Republicată, prima cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei şi cel de-al doilea cu avertisment scris. De asemenea s-a dispus măsura ridicării în vederea confiscării mărfurilor, respectiv două seturi de cuţite şi un set de oale cu capace.

Jandarmii sigheteni aflaţi în timpul unei acţiuni comune cu reprezentanţii Administraţiei Publice Locale a municipiului Sighetu Marmaţiei, în scopul prevenirii şi combaterii actelor de comerţ ilicit, în zona pieţei agroalimentare din localitate, au surprins un număr de patru persoane, care ofereau spre vânzare diverse produse, fără a avea afişate preţurile. Aceştia au fost sancţionaţi de către jandarmi, cu avertisment scris, fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.