Sancţionaţi pentru consum de băuturi alcoolice

alcoolEchipajele de jandarmerie de pe raza judeţului Maramureş, în data de 18 iunie a.c., în jurul orei 16.30, au sancţionat trei bărbaţi care au consumat băuturi alcoolice în locuri neamenajate conform prevederilor legale.

 Astfel, jandarmii aflaţi în misiune, au identificat în zona Gării CFR din Baia Mare, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 39 şi 53 de ani, doi băimăreni si un sătmărean, care consumau băuturi alcoolice, locul de consum nefiind un loc amenajat în acest sens.   

Aceştia au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională în valoare de 100 de lei şi doua avertismente scrise.

Pentru prevenirea acestor fapte Jandarmeria Maramureş reaminteşte că reprezintă contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei consumul de băuturi alcoolice în următoarele locuri publice: drumuri publice, parcuri, stadioane şi terenuri sportive, instituţii culturale, săli de spectacole, instituţii sau unităţi economice, toate mijloacele de transport în comun, autogări, gări şi aeroporturi, de stat şi private, sau alte locuri prevăzute de lege.

Jandarmii maramureşeni fac apel la cetăţeni să nu tolereze persoanele care consumă alcool în public şi să semnaleze prompt forţelor de ordine aceste comportamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.