Sancţiuni  aplicate de jandarmii maramureşeni în acest început de lună

Jandarmii maramureşeni aflaţi în executarea atribuţiilor de  serviciu în prima zi a lunii februarie, au acţionat pentru sancţionarea unor  persoane care au încălcat normele legale în vigoare.

Joi, 01 februarie a.c.,  în jurul orei 15:40, un tânăr în vârstă de 24 ani din judeţul Satu Mare, a fost surprins de către jandarmi în timp ce apela la mila persoanelor aflate în faţa unui magazin situat pe strada George Coşbuc din Baia Mare iar în jurul orei 15:40, jandarmii  au fost solicitaţi să intervină pe strada Victor Babeş din Baia Mare, unde un bărbat cu vârsta de 50 de ani din Baia Mare a provocat scandal, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare unei femei,  indignând cetăţenii de pe acea stradă. De asemenea, în faţa unui magazin situat pe strada Bogdan Vodă din Sighetu Marmaţiei, jandarmii au surprins o femeie cu vârsta de 31 de ani din judeţul Sălaj, care apela la mila persoanelor aflate în faţa acelui magazin. Aceste persoane au fost sancţionate contravenţional cu amendă.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.