Sancţiuni în valoare de aproximativ 15 000 de lei aplicate de politisti

politia rutieraPoliţiştii din Baia Mare şi Seini au aplicat într-o singură zi sancţiuni în valoare de aproximativ 15 000 de lei şoferilor care nu au respectat normele legale privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor şi viteza de deplasare pe drumurile publice.

Neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum reprezintă cauze principale ale producerii de accidente rutiere. Pentru a evita producerea unor astfel de evenimente rutiere, poliţiştii din Baia Mare şi Seini au acţionat ieri, 28 martie, pe raza de competenţă, pentru identificarea şi tragerea la răspundere a şoferilor care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au controlat mai multe autovehicule care s-au deplasat pe principalele artere de circulaţie de pe raza municipiului Baia Mare şi oraşului Seini, şi în urma controalelor efectuate au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 15 000 de lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.