Șantaj emoțional repetat fiindcă iubita vroia să-l părăsească! Un tânăr din Chelința a amenințat cu sinuciderea!

pod-ulmeni1Șantaj  emoțional  repetat fiindcă iubita vroia să-l părăsească! Un tânăr din Chelința a amenințat cu sinuciderea!

Un tânăr  din  Chelința, sat  aparținând de orașul Ulmeni a amenințat cu sinuciderea, după o ceartă avută cu iubita. Cazul nu este singular, același tânăr amenințând cu suicidul și cu două săptămâni în urmă, după o altă discuție aprinsă cu prietena sa, însă atunci a ales să se cresteze pe burtă, conform datelor oferite de actualmm.ro.

De această dată supărarea l-a lovit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 26/27 iunie  2015, când un apel la 112 a anunțat că tânărul de 21 de ani, supărat foc pe viață, vrea să se arunce în râul Someș, de pe podul CFR din Ulmeni. Iubita lui are doar 16 ani, iar certurile între ei sunt inerente, fapt care însă nu e neobișnuit în rândul cuplurilor, indiferent de vârstă.

Alertate, organele de ordine, pompierii și medicii s-au deplasat de urgență la locul unde se afla tânărul, încercând să-l convingă să coboare, însă totul a fost în zadar. Singurul care a avut într-un final câștig de cauză și a reușit să evite o tragedie familială a fost fratele băiatului, care, după lungi discuții, l-a determinat pe tânăr să renunțe la intențiile macabre și să coboare.

Un echipaj SMURD l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la spital.

 

Amalia Babici Man

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.