SĂPTĂMÂNA I.S.U. ÎN CIFRE

smurdÎn perioada 09.11-15.11.2015, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 144 de intervenţii, cu o medie de circa 20 pe zi. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. au efectuat 126 intervenţii, iar pompierii– 18.

Cele mai multe acțiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare- 46, urmate de cele ale paramedicilor staţiilor S.M.U.R.D. Fărcaşa- 20, Sighetu Marmaţiei- 19, Bogdan Vodă- 17, Vişeu de Sus –14, respectiv S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş și S.M.U.R.D. Borşa- câte 5 acțiuni. Media acțiunilor S.M.U.R.D. a fost de 18 pe zi.

Pe parcursul săptămânii trecute pompierii maramureşeni au executat 18 intervenţii, din care 7– incendii, inclusiv de vegetație uscată, câte 3– transport de apă, alte situații de urgență și alte intervenții, 1- asistența persoanelor și 1– întors din drum. De la începutul anului, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 7277 de intervenţii, cu o medie de aproape 23 pe zi. Din total, acţiunile pe linie de pompieri au ajuns la 1022, adică o medie de aproximativ 3 pe zi, iar cel al acţiunilor S.M.U.R.D. la 6255, cu o medie de circa 20 pe zi.

Pe parcursul ultimei săptămâni, specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureş au efectuat 11 controale și acțiuni inopinate, dintre care 8 la obiective cu aglomerări de persoane/săli aglomerate, în municipiile Baia Mare, Sighetu Marmației și localitatea Săpânța, 2 la localități și 1 la construcții hidrotehnice, în comun cu reprezentanții S.G.A. Maramureș.

.  Personalul Inspecţiei a constatat 31 de deficienţe, din care 12 au fost soluţionate pe timpul controalelor. S-au aplicat 14 sancţiuni, constând în 8 amenzi în cuantum de 26.000 lei și 6 avertismente

De asemenea, personalul Inspecției de Prevenire a efectuat 2 exerciții de alarmare și evacuare în orașul Dragomirești și comuna Rozavlea și 2 activități de informare preventivă în cadrul Campaniilor naționale de informare preventivă: ,,R.I.S.C.”, ,,NU TREMUR LA CUTREMUR” ȘI ,,VREAU SĂ FIU VOLUNTAR”, în aceleași localități.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.