SĂPTĂMÂNA I.S.U. ÎN CIFRE-161 de situații de urgență!

pompieriPe parcursul sfârșitului de săptămână, pompierii militari maramureșeni au acționat la localizarea și lichidarea a două incendii. Primul a fost anunțat sâmbătă, 23 aprilie, în jurul orei 04.15 și s-a manifestat la mai multe containere pentru deșeuri menajere situate pe strada Luminișului din Baia Mare. Pompierii Detașamentului “Căpitan Marchiș Adrian” din municipiu au stins incendiul în circa 20 de minute. Au ars patru containere din plastic și circa 500 de kilograme de deșeuri.

În aceeași dimineață, în jurul orei 07.30, un echipaj de descarcerare din cadrul  Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației s-a deplasat de urgență la o firmă din municipiu, unde o femeie avea un braț prins într-un malaxor. Pompierii au eliberat mâna victimei din utilaj, iar aceasta a fost transportată de către un echipaj al Seviciului de Ambulanță Județean la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației.

În aceeași zi, în jurul orei 20.15, personalul Detașamentului de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a intervenit, cu trei autospeciale, la un incendiu izbucnit la o magazie a unei gospodării situată pe strada Vasile Lucaciu din municipiu. Incendiul a fost lichidat în mai puțin de o oră. Au ars acoperișul din lemn, pe o suprafață de circa 15 metri pătrați și circa 100 de kilograme de material lemnos.

În intervalul 18.04 – 24.04.2016, personalul I.S.U. Maramureș a gestionat 161 de situații de urgență, cu o medie zilnică de 23. Din total, pompierii militari au efectuat  31 de acțiuni, din care 17- recunoașteri in teren, 9- incendii, câte 2 asistență persoane și întors din drum, respectiv 1- alte intervenții. Media zilnică a trecut de 4.  

Personalul S.M.U.R.D.- paramedici pompieri, asistenți medicali și medici- a răspuns la 130 de solicitări, cu o medie zilnică de aproape 19 intervenții. De la începutul anului, personalul I.S.U. Maramureș a gestionat 2510 situații de urgență, cu o medie de circa 22 intervenții pe zi.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.