“Șapte în unu”. Polițiștii din Bogdan Vodă au avut o zi plină ieri. Vezi detalii

Ieri, 02 februarie, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au desfășurat în intervalul 15.00-19.00 o acțiune pe linie rutieră în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere.

​Astfel, în cadrul acțiunii au fost verificate și legitimate peste 30 de autovehicule, fiind aplicate patru sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195 din 2002, în valoare de peste 1.000 de lei și au constatat trei infracțiuni comise la regimul rutier. Ca măsuri complementare polițiștii au reținut două permis de conducere și un set de plăcuțe de înmatriculare.

​Polițiștii, în timp ce supravegheau traficul rutier pe D.J. 188, în localitatea Bocicoel au identificat în trafic un bărbat de 32 de ani din Arad care, la solicitarea polițiștilor de a înmâna documentele aferente autoturismului și ale sale, a prezentat un permis de conducere, despre care existau suspiciuni cu privire la autenticitate.

​În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.

​Astfel, permisul de conducere prezentat a fost ridicat pe bază de dovadă în vederea continuării cercetărilor.

​În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals, complicitate la comiterea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.