7 luni de tristete sfasietoare de când Paula Dindiligan a fost trimisă în Împărăția Îngerilor, de un criminal cu sânge rece!

anca si paulaAu trecut șapte luni de la tragedia din Baia Sprie, șapte luni de când un criminal de numai 17 ani a pus mâinile în gâtul Paulei Dindiligan și a strâns până a lăsat-o fără suflare. Paula era o copilă care avea întreg viitorul înainte, o tânără care abia împlinise 15 ani și nici nu apucase să termine primul semestru al clasei a IX-a.

Criminalul Paulei, Eduard Varga, fostul ei iubit, se află acum în Penitenciar, acolo unde ispășește o pedeapsă de 15 ani de închisoare, numărul maxim de ani care putea să-l primească cineva care nu e încă major. Oricâți ani ar fi primit, tot nu o va aduce înapoi pe Paula și nici nu va mângâia vreodată sufletul celor care au iubit-o și care acum sunt sfâșiați de durere.

Mama Paulei, Anca Dindiligan a postat, cu câteva clipe în urmă, un mesaj plin de tristețe pe Facebook. ”Paula, iubirea mea sunt 7 luni de când ai plecat… a trecut o veșnicie, îmi lipsești, îmi este dor de tine, de zâmbetul și glasul tau. Știu că ești cu mine mereu… de multe ori îți simt prezența, știu că de acolo de unde ești ai grijă de noi. Te iubesc, îngerașul meu… îmi aduc aminte de toate clipele petrecute împreună, amintiri care le voi purta în suflet toată viața. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bland. Mami te iubi mult!”, a scris Anca Dindiligan, cu câteva minute în urmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.