Sarasău; Doi cetățeni din Bangladesh, opriți la frontiera de nord a țării


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău – judeţul Maramureş au depistat şi predat autorităților de frontieră din Ucraina, doi cetățeni din Bangladesh, care intenționau să ajungă în Spațiul Schengen.

În data de 5 decembrie 2018, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău, jud. Maramureș, au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în zona de competență.

Astfel, colegii noștri au depistat, în apropierea frontierei cu Ucraina, pe raza localității de frontieră Sarasău, jud. Maramureș, doi cetățeni străini care nu își justificau prezența în zonă.

Întrucât persoanele în cauză nu vorbeau limba română, aveau hainele ude și nu dețineau documente de identitate asupra lor, polițiștii de frontieră i-au dus pe cei doi la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău, în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni din Bangladesh, în vârstă de 16, respectiv 17 de ani și că intenționau să ajungă într-un stat din Spațiul Schengen.

În data de 06.12.2018, cei doi cetățeni din Bangladesh au fost preluați de autoritățile de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.