Sărbătoare la ULMENI : Administrația locală și primarul Lucian Morar va invită la  „ZILELE ORAȘULUI ULMENI”, ediția a VII-a , 30 septembrie-01 octombrie 2017

Ultima zi din septembrie și prima zi din octombrie vor fi îmbrăcate în haine de sărbătoare în orașul Ulmeni. Administrația locală și primarul Lucian Morar învită, pe toți cei care iubesc tradițiile și valorile culturale,  să participe la o sărbătoare moroșenească de zile mari , „ZILELE ORAȘULUI ULMENI”, ediția a VII-a .

Deschiderea evenimentului va fi sâmbătă, 30 septembrie, cu următorul program, de la ora 10,00 au loc  manifestări sportive : demonstrații de badminton, cupa „Toamna Someșană” ce se desfășoară în sala de sport  și  derby-ul  maramureșean de fotbal,  urmat de manifestări culturale : expoziții de toamnă, expoziție fotoetnografică și lansare de carte.

La ora 12,30 are loc omagierea  patronului spiritual George Pop de Băsești și expoziția “Toamna în culori” de la  Liceul Teoretic „George Pop de Băsești” ,din localitate, iar de la ora ora 14,30 sărbătorea continuă cu alte manifestări artistice: warm-up DJ, concurs de frumusețe  „Eu mi-ss de pe Someș”, dans de majorete, școala de canto PS Academy din Baia Mare, formația Talisman, recital Dagu Project, trupa Trubadurii & Mircea Patovan și alte reprezentații artistice.

Duminică, programul începe de la ora 9,00 cu o  slujbă religioasă la Biserica Nouă, după care va urma o paradă a portului popular „Stibina” din Tăuții Magherăuș.

La ora ora 14,30 va avea loc prezentarea invitațiilor urmat de   programe  artistice susținute atât de copiii de la unitățile de învățământ din localitățile aparținătoare orașului, cât și de artiști consacrați : recitaluri ale  unor ansamblurilor artistice, spectacol folcloric, recital Ioana Pricop și formația, recital Petrică Mureșan și formația, recital Lazăr Eliza Elena din Șomcuta Mare, trupa de dans a Palatului Copiilor din Baia Mare și  evenimentul „Nunta de aur”.

Seara se va încheia cu  focuri  de artificii , începând cu  ora 22,00 .

Prezentatorul evenimentului  este Radu Țolaș

Primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar, a declarat: „Evenimentul reprezintă o manifestare culturală, artistică și sportivă. Sărbătoarea orașului Ulmeni scoate la lumina tradițiile și valorile locale, este un moment de bucurie pentru cetățenii orașului Ulmeni și a satelor aparținătoare, precum și pentru cei care doresc să fie alături de noi.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.