Sărbătoare mare la Borşa de Sfantul Mare Mucenic Gheorghe

borsaLocuitorii din Borșa au fost  miercuri, 23 aprilie, în sărbătoare la care au participat invitati speciali ,reprezentanţi ai administraţiei locale, ai administraţiei judeţene, ai Parlamentului României, dar şi reprezentanţi din Parlamentul European.

După slujba religioasă, participanţii au  beneficiat de un spectacol artistic susţinut de artişti locali, dar şi naţionali. Capul de afiş al manifestării este ţinut de clujeanca Andra și de Naguale. Petrecerea s-a  terminat cu un foc de artificii.

Prezent la eveniment Gabriel Zetea, vicepreşedinte CJ Maramureş a declarat ” Salutăm invitaţia administraţiei locale din Borşa şi felicităm borşenii pentru inspiraţia lor în alegerea patronului spiritual al oraşului. Asemeni Sfântului mare mucenic Gheorghe, locuitorii din Borşa au luptat, de-a lungul timpului, pentru a obţine rezultatele dorite în comunitatea lor”.

2 sac

Doresc să-l felicit şi pe primarul oraşului Borşa, Sorin Ioan Timiş, dar şi Consiliul Local pentru felul în care au reuşit să schimbe mentalitatea la nivelul administraţiei publice locale în Borşa, într-un timp atât de scurt. Faptul că azi, aici, observ reintegrarea comunităţii borşene în judeţul nostru, este vizibil că Borşa se aliniază celelorlalte comunităţi din Maramureş, iar acesta este un prim pas spre realizarea şi implementarea proiectelor comunităţii locale” .

Sorin Ioan Timiş, primar Borşa: Suntem mândri că Sfântul mare mucenit Gheorghe a fost desemnat ca patron spiritual al oraşului Borşa, iar azi, 23 aprilie, cu ocazia Sfântului Gheorghe aniversăm şi ziua noastră, a tuturor borşenilor. Am invitat, pentru a se bucura alături de noi, reprezentanţii administraţiei locale, ai administraţiei judeţene, ai Parlamentului României, dar şi reprezentanţi din Parlamentul European.

andra

Mulţumim tuturor pentru participare. Avem credinţa că aici, în comunitatea noastră, proiectele demarate se vor bucura de întreg sprijinul conducerii judeţene şi a aleşilor naţionali şi europeni

Organizatori au fost Primăria Borşa Maramureş, Biserica Ortodoxă Sfântu Gheorghe, Serviciul de Cultură Borşa şi Consiliul Local Borşa.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.