Sărbători de iarnă, Crăciun ca-n poveste  la President Hotel & Resort****Băile Felix. În  biserica de lemn construită în incinta complexului  au răsunat colinde de sărbători! VIDEO+FOTO

Sărbători de iarnă, Crăciun ca-n poveste  la President Hotel & Resort****Băile Felix. În  biserica de lemn construită în incinta complexului  au răsunat colinde de sărbători! FOTO

Pentru turiștii veniți din toate colțurile țării, complexul President Hotel & Resort**** a creat o atmosferă de vis cu ocazia Crăciunului 2020.

Cazarea, mesele îmbelșugate , momentul special de tăiere a porcului în ziua de 24 Decembrie, pranzul  cu produse traditionale , cina cu programul special de colinzi ale artiștilor de la  Ansamblul Bihorul , programul pentru copii “Sosirea Moșului”, atmosfera caldă și primitoare ale gazdelor , bucuria invitaților și râsetele copiilor au fost imaginea de Crăciun 2020 , imaginea unei seri perfecte ce  vestea Nașterea Domnului.

Produse tradiționale, sărmăluțe, ciorbe , preparatele alese  toate pregătite în restaurantul hotelului ,  au fost savurate cu poftă  de către invitați.  Pentru că doamnele țin foarte mult la siluetă,  cei prezenți s-au  putut  relaxa în piscinele  din interior sau cele de afară.

În biserica de lemn construită în incinta complexului  au răsunat colindele de sărbători , iar cei care trăiesc în credință au avut posibilitatea de a aduce mulțumire și Mărire lui Dumnezeu.

Un  turist din Năvodari a apreciat bucătăria ardelenească , calitatea seviciilor și oamenia ardelenilor.

Un alt turist din Dej a venit împreună cu familia, iar  unul din momentele emoționante a fost sărbătorirea zilei de naștere a soției, doamna Emanuela a avut parte de surprize din partea gazdelor.

Din Baia Mare au ales să  petreacă Crăciunul 3 familii , cei mai fericiți au fost  copiii care au apreciat mâncarea , piscinele, darurile Moșului și faptul că părinții s-au simțit relaxați.

Din Arad, arbitru Moldoveanu Aurel a ales să petreacă Crăciunul la Complexul President, fiindcă  îi oferă liniștea și confortul pe care-l caută orice român înconjurat de prieteni.

Din Prahova , turiștii au ales să vina la Hotel President deoarece serviciile sunt pe măsura așteptărilor iar băile termale sunt un “izvor al tinereții”.

Directorul President Hotel & Resort****, Dumitru Fechete , a declarat: a devenit o tradiție organizarea Crăciunului și a Revelionului în cadrul complexului nostru. Turiștii au parte de mese îmbelșugate , Pomana Porcului, Borcanul Bunicii, colinde din partea artiștilor de la Ansamblul Bihorul și răsfăț în piscinele cu apă termală

Pentru perioada următoare așteptăm invitați de Revelion, iar dacă oaspeții vor să petreacă sau să ceară  alte oferte suntem deschiși la orice solicitare personalizată.

Putem oferi și alte pachete de servicii , de la mese , cazare în funcție de ce solicită clientul.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.