Sarea – un adjuvant pentru problemele respiratorii

O folosim zi de zi in bucatarie cand gatim, insa multi dintre noi nu stiu ca sarea are capacitatea de a schimba calitatea aerului pe care il respiram. Prin procese tehnologie inedite, echipa de la Salin a demonstrat beneficiile si avantajele utilizarii acesteia, prin purificarea aerului si filtrarea acestuia, cu ajutorul sarii gema alimentare, special selectata.

Utilizarea indelungata a dispozitivelor de purificare a aerului, prin eliberarea de particule fine de sare si inhalarea acestora, imbunatateste sistemul respirator, favorizand eliminarea secretiilor, tratarea asmului sau a bronsitelor, sinuzitelor si chiar a sforaitului.

Purificatoarele de aer

Printr-un proces complex si amplu de filtrare a aerului in spatii inchise, pentru imbunatatirea calitatii vietii, a respiratiei si a tratarii afectiunilor respiratorii, dispozitivele Salin de purificare a aerului functioneaza cu ajutorul unui filtru care contine particule de sare. O data eliminate, acestea au rolul de a filtra aerul din spatiile inchise, imbunatatind calitatea acestuia, facandu-l benefic pentru sanatate.

Respirarea aerului purificat cu ajutorul dispozitivelor Salin de filtrare a aerului, are beneficii inclusiv in ceea ce priveste bolile de piele, pe langa cele ale sistemului respirator. Beneficiile sunt numeroase, toate lucrand in final pentru un organism sanatos si echilibrat.

Rezerva Salin Plus

Functionarea dispozitivelor presupune o perioada de aproximativ 4-6 luni, perioada dupa care se recomanda schimbarea filtrului si inlocuirea acestuia cu o noua rezerva Salin Plus.

Avand in vedere beneficiile utilizarii purificatoarelor de aer Salin si faptul ca acestea contribuie la imbunatatirea sistemului respirator, oferind o senzatie de confort, dupa utilizarea indelungata, sistemul de filtrare al aerului trebuie inlocuit.

Asadar, inlocuirea si schimbarea filtrului este necesare, pentru o purificare optima a aerului. Rezerva include un filtru special care permite tratarea salina a aerului, filtru care este obtinut printr-un proces tehnologic de recristalizare controlata, care presupune folosirea unui tip de sare gema alimentara.

Prin eliminarea de microparticule de sare, o data cu trecerea aerului prin rezerva Salin Plus, are loc purificarea acestuia si respirarea unui aer curat, purificat si filtrat.

Recomandam ca aerul care urmeaza a fi filtrat cu ajutorul rezervei Salin Plus sa fie un aer uscat si nu in care predomina umiditatea, spre exemplu de la aburi emanati continuu, sau in spatii inchise in care aerul este atat umed, cat si uleios, spre exemplu, bucataria. Utilizarea dispozitivelor de purificare in atare spatii va duce la scaderea duratei de utilizare a filtrului, motiv pentru care durata de inlocuire cu o alta rezerva, nu va mai fi cea recomandata de catre noi, adica intervalul aproximativ de 4-6 luni, ci unul mult mai scurt, in functie de modul in care acesta este utilizat.

Procesul de inlocuire cu o noua rezerva este simplu, fara nicio bataie de cap, fiind la indemana pentru orice persoana, chiar si a celor care nu se pricep.

Despre Salin

Dispozitivul Salin Plus este certificat medical CE clasa 1, certificare valabila pe intreg teritoriul Uniunii Europene. Cu alte cuvinte, nu exista niicun dubiu cu privire la garantia calitatii acestuia. Pentru a ajunge la un nivel atat de avansat al calitatii a fost nevoie de respectarea unor conditii foarte stricte si niciun detaliu nu a ramas la voia intamplarii.

Salin Plus este un dispozitiv medical pe care te poti baza oricand si oriunde, iar prin intermediul sau poti aduce mai aproape aerul curat. Este timpul sa respiri mai bine si sa tii la distanta nenumarate probleme de sanatate, solutia fiind simpla si la indemana tuturor. Produsele Salin chiar iti pot imbunatati considerabil viata si modul in care respiri. Nu uita sa cumperi rezervele Salin Plus pentru a te asigura ca te bucuri de cele mai bune conditii!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.