Șase absențe pentru finala cu C.S.M.București

În mai puțin de 48 de ore la Cluj se va decide câștigătoarea celei de-a 71-a ediții a Cupei României la Rugby. Aflată în premieră într-o finală, C.S.M.București (echipa fostului tehnician băimărean Eugen Apjok) va da piept cu finalista ediției anterioare C.S.M.Știința Baia Mare (formație ce joacă pentru a 18-a oară cu trofeul pe masă).

Pentru jocul de sâmbătă 31 martie 2018, oficialii zimbrilor nu vor putea conta pe serviciile flankerului Andrei Iurea (n.1 decembrie 1996), talonerului Ovidiu Cojocaru (n.19.11.1996) și a jucătorului din linia a-III-a Mihai Matei (n.12 noiembrie 1997) toți trei accidentați. Lista indisponibililor îi include și pe uvertura de origine sud-africană Jonathan Colin Bredell (n.28 iulie 1994) respectiv pe jucătorul din linia a-II-a Marius Octavian Dănilă (n.8 martie 1987). Cel de-al șaselea absent din lotul vicecampioanei, este închizătorul Vlad Vișan (n.11 noiembrie 1999) inclus în lotul României U 20 prezent la Campionatul European din Portugalia (6-15 aprilie).

Finala găzduită sâmbătă începând cu ora 11.00 de stadionul din Parcul Sportiv Universitar dr.Iuliu Hațieganu Cluj Napoca, va fi oficiată la centru de bucureșteanul Alexandru Eugen Ionescu secondat la cele două tușe de Alexandru Nițulescu tot din București respectiv Ciprian Costache din Iași. Arbitrul numărul 4 va fi prezent Florin Ferezan din Cluj Napoca în timp ce observator din partea Federației Române de Rugby este delegat Bogdan Budișteanu din Iași

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.