Șase Mandate de Executare a Pedepsei Închisorii puse în executare de polițiștii maramureșeni. Ce fapte vor trimite după gratii cinci maramureșeni?

Ieri, 23 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, au pus în executare cinci Mandate de Executare a Pedepsei Închisorii emise de Tribunalul Maramureș, pe numele a cinci bărbați. Aceștia au vârste cuprinse între 28 și 59 de ani și sunt condamnați la pedepse cu închisoarea între 6 ani și 7 ani și586 zile închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane.

Bărbații au fost depistați pe raza localității Bozânta Mică, fiind depuși în Penitenciarul Baia Mare, în vederea executării pedepselor.

Totodată, polițiștii din Baia Sprie au pus în executare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii emis de Judecătoria Baia Mare, pe numele unui tânăr de 22 de ani din oraș. Acesta este condamnat la 1 an și 10 luni închisoare cu executare sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Acesta a fost depus la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.