SC VITAL S.A: O nouă campanie de donare de sânge încheiată cu succes!

Angajații societății VITAL S.A. au răspuns pozitiv din nou acestei campanii, astfel încât  30 de angajați au donat sânge în cadrul primei campanii de donare de sânge, de după pandemia de coronavirus – „ ALEGE SĂ FI  PREZENT ACOLO UNDE ESTE NEVOIE ZI DE ZI DE AJUTORUL TĂU!”

În ciuda faptului că numărul donatorilor de sânge de la debutul pandemiei a scazut faţă de anii trecuți, iată că putem observa că aceste campanii organizate în incinta societății, se bucură de succes și conduc la creșterea numărului de donatori, ceea ce reflectă modul pozitiv în care este văzută campania și actul donării de sânge. Ca de obicei, cea mai mare parte din donatori a fost formată din angajații deja fideli ai campaniei, dar și din colegi noi, care s-au alăturat demersului nostru, donând sânge pentru prima dată. Colegii noștri au înțeles că sângele face diferenţa dintre viaţă şi moarte, că el este un ţesut viu care nu poate fi înlocuit și că un număr din ce în ce mai mare de bolnavi au nevoie de transfuzie de sânge.

Ca de fiecare dată personalul Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș, prezent la acțiune, a fost foarte încântat de entuziasmul angajaților societății VITAL S.A. de a sări în ajutorarea celor aflați la nevoie și îi îndeamnă pe toți oamenii să vină să doneze sânge, pentru că, dacă numărul acestora nu va fi constant, stocul va ajunge din nou să nu poată acoperi toate cerinţele spitalelor.

Pentru că  acest gen de acțiuni de responsabilitate socială au găsit mereu o largă deschidere din partea conducerii societății VITAL S.A., reprezentantele departamentului Relații Publice vor continua să organizeze acest gen de campanii și nu numai.

Colegii care nu au reușit să se alăture demersului nostru, din varii motive, pot dona sânge la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș.

Mulțumim tuturor pentru implicare și colaborare. Sănătate maximă și să fie de folos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.