SC VITAL SA – Acțiuni recuperare a creanțelor

SC VITAL SA a continuat activitățile de recuperare a creanțelor de la abonații cu restanțe la plata facturilor. În perioada 30.06– 04.07.2014 au fost derulate mai multe astfel de acțiuni în Baia Mare.

Astfel, abonații care locuiesc la case și au facturi restante la serviciul de alimentare cu apă și canalizare, au fost înștiințați prin somații să le achite. În această situație s-au aflat aproximativ 600 de utilizatori ai serviciului.

Și agenții economici din municipiu sunt atent monitorizați. După ce în prealabil au primit somații pentru achitarea facturilor de pe luna aprilie 2014, cei care nu au achitat restanțele vor fi debranșați de la rețeaua de distribuție a apei potabile. Această măsură, este luată în conformitate cu legislația existentă în domeniu (Legea 51/2006 și Legea 241/2006) privind sistarea apei potabile.

Amintim că, în cazul în care abonații vor fi debranșați de la rețea, rebranșarea se va efectua după achitarea la zi a facturilor restante, precum și a taxei de rebranșare, în valoare de 41 de lei pentru persoane fizice și 125 de lei pentru persoane juridice. În conformitate cu art. 4.16 din Contractul de furnizare/prestare  a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, ”reluarea serviciului se va face în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la efectuarea plății.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.