SC VITAL SA: Program interventii – Baia Mare și Sighetu Marmației 16.01.2023

modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Data Zona afectată Interval orar Motivul Influență asupra consumatorilor
16-Ian-2023 bd. Independenței nr. 2, 2A, 4, 4A, str. Victoriei nr. 37, 39, 39A 09.00 – 14.00 lucrări de reparații branșament fără apă

Întreruperi neprogramate/avarii

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Ne cerem scuze pentru aceste incidente – indepedente de voința noastră. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Data Zona afectată Ora reluării furnizării Motivul Influență asupra consumatorilor
16-Ian-2023 Bd.Independentei nr.2,Str.Victoriei nr.33,33A,35,35A,37. str.Turbinei ,str. Minerva 14.00 Avarie conductă Lipsă apă

 

SIGHETU MARMAȚIEI

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Data Zona afectată Interval orar Motivul Influență asupra consumatorilor
16-Ian-2023 str. Arieșului 09.00 – 14.00 lucrări de reparații fără apă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.