SC VITAL SA – Vizită de lucru la Cavnic

apa1În cursul zilei de ieri conducerea SC VITAL SA, formată din doamna director ec. Alexandrina Bancoș, Zamfir Adoreanu și șeful Unității de Implementare a Proiectelor Ioan Cristea, împreună cu prefectul județului Maramureș, Anton Rohian, au efectuat o vizită de lucru la Cavnic. Aceștia au vazut la fața locului care este stadiul în care se află lucrările cuprinse în contractul de lucrări MM-CL-09 „Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rezervoarelor de apă, a stațiilor de pompare, a rețelei de distribuție și a rețelei de apă uzată în Baia Sprie, Băița, Boznta și Cavnic”.

Astfel, lucrările, executate de SC ICIM Ploiești, au demarat imediat după obținerea autorizației de spargere, obținută abia pe 4 martie 2015. Constructorul și-a mobilizat echipa, la fața locului se află deja 15 muncitori care execută lucrările cuprinse în grafic. Mai mult, acesta a dat asigurări că în termen de 3-4 zile  va suplimenta numărul muncitorilor. În ceea ce privește stadiu acestor lucrări menționăm ca deja s-au finalizat 250 metri din rețeaua de apă, din cei 3.000 m supuși lucrărilor de apă și canalizare. Se lucrează cu utilaje pe partea stângă, la intrarea în orașul Cavnic dinspre Baia Sprie. Reamintim că suprafața supusă lucrărilor de apa-canal, care se suprapune cu proiectul aflat în faza de implementare al Consiliului Județean Maramures „Reabilitarea traseului de drum judeţean Baia Sprie (DN18) – Cavnic (DJ184) – Ocna Șugatag ( DJ 109F) — Călinești (DJ185) – Bârsana (DJ185) ” și situată în orașul Cavnic este de 3 km.

Doamna director ec. Alexandrina Bancoș a dat asigurări că se va verifica zilnic graficul de execuție al lucrărilor precum și calitatea acestora. Domnul prefect Anton Rohian și-a exprimat încă o data toată disponibilitatea și sprijinul  în  a media rezolvarea problemelor  legate de proiectul de apă-canal din Cavnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.