Scandal amplanat la „Zilele Săcelului” !

jandarmi_20_0Sancţiuni aplicate de jandarmi la sfârşitul săptămânii trecute

Echipajele de jandarmerie de pe raza judeţului Maramureş, în perioada 28 – 30 august a.c., au surprins şi sancţionat mai multe persoane care au încălcat  prevederile legale, fiind aplicate un număr de 23 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 5000 lei.

Sancţiuni aplicate de jandarmii aflaţi în misiuni de asigurare a ordinii publice

Jandarmii aflaţi în timpul misiunii de asigurare a ordinii şi siguranţei publice pe timpul desfăşurării sărbătorii localităţii Săcel, intitulată „Zilele Săcelului”, au surprins şi sancţionat două persoane care au încălcat prevederile legale.

Astfel, sâmbătă 29 august a.c., în jurul orei 18.00, a  fost surprins K. B., de 49 ani, din localitatea Aplod, judeţul Mureş, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a adresat injurii şi cuvinte jignitoare persoanelor care asistau la spectacolul folcloric.

De asemenea, în momentul în care i-a fost solicitat de către efectivele de jandarmerie să prezinte date pentru stabilirea identităţii sale, acesta a refuzat în mod constant. Pentru faptele comise, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 300 lei.

În ziua de duminică, 30 august a.c., în jurul orei 21.30, jandarmii l-au surprins pe I. P. de 37 ani, care pe fondul unor neînţelegeri, i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare unei alte persoane. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.