SCANDAL LA ANTENA 1! A FOST ARANJATĂ FINALA „CHEFI LA CUȚITE”?!

Sezonul șase a show-ului ”Chefi la cuțite” s-a terminat cu un scandal monstruos! Mihai Munteanu – alias „Munti” – a fost declarat marele câștigător, iar Chef Sorin Bontea a bifat, astfel, încă o victorie. Totuși, nimeni nu se aștepta la un astfel de deznodământ, cu atât mai mult cu cât, nu cu multă vreme în urmă, Silviu Nedelea – component al aceleiași echipe conduse de Bontea – era considerat favorit la câștigarea marelui premiu.

Oferte Early Booking pana la 31 ianuarie! Profita acum!

Maria, finalista din Echipa Galbenă a lui Scărlătescu, spune că Munti nu ar fi câștigat fără ajutorul colegului său Silviu, care până atunci era considerat favoritul la titlu, mai ales datorită experienței net superioare față de alți concurenți.

„Bravo Silviu, ai câștigat”, a spus Maria a finalul concursului.

Silviu Nedelea: ”Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ți-ai dorit enorm sa câștigi”

Extrem de afectat de rezultat și de eliminarea sa, Silviu Nedelea a răbufnit după marea finală, postând un mesaj dur și lung, pe Facebook.

„Cătălin Scărlătescu, m-ai rugat să te iert 20 de minute încontinuu după finală! Mi-ai spus că nu îmi va ajunge o viață sa te iert pentru ce mi-ai făcut pe parcursul întregului concurs! Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ți-ai dorit enorm sa câștigi cu Maria! Te-am iertat ca om după primul minut în care m-ai îmbrățișat! Dar nu am sa te iert ca BUCĂTAR, când am să te prind la gătit, noi 2, faţă în faţă! 

Florin Dumitrescu, te respect enorm, îți recunosc public calităţile în noua artă culinară, bazată pe gust, culoare, combinații de arome, improvizații de minut și mai ales modul de a monta preparatul pentru ca produsul final să fie o capodoperă! 

Sorin Bontea, îți respect decizia prin care m-ai transferat în echipa ta albastră datorită amuletei, însă ca profesionist ce ești în acest domeniu, trebuia să fii corect, să mă laşi alături de Florin Dumitrescu pentru a-mi duce visul pânp la capăt. Un cuţit de aur nu trebuie schimbat. Sper sa înveți din greșeli!”, a scris Silviu Nedelea pe internet.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.