Scandal la Urgențe în incinta Spitalului Județean Constantin Opriș din Baia Mare. Un asistent a fost rănit

La data de 27 august a.c., ora 22.10, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată telefonic despre faptul că, în fața secției U.P.U. a Spitalului Județean de Urgențe, din Baia Mare, are loc un scandal între mai multe persoane.

De asemenea, s-a sesizat faptul că un asistent a fost lovit cu pumnul în zona capului de către una dintre persoanele recalcitrante.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a identificat persoana vătămată, ca fiind un tânăr, de 25 de ani, care, în calitate de asistent medical, a intervenit pentru a transporta în incinta U.P.U., o femeie, care ar fi fost adusă cu autoturismul personal de către aparținători.

În momentul în care, femeia ar fi fost ridicată de către asistentul medical, aceasta ar fi căzut, fapt pentru care un tânăr l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței, după care ar fi fugit.

Din investigațiile efectuate în zonă s-a stabilit că agresorul este un bărbat, de 31 de ani, care plecase de la fața locului.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

De asemenea cei care au tulburat liniștea publică au fost sancționați contravențional conform Legii nr. 61/1991 republicată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.