Scapă ușor și natural de pietrele la rinichi cu ajutorul Apei de Orz: Cum se pregătește apa de orz?

Pietrele la rinichi au devenit una dintre cele mai des întâlnite probleme de sănătate. Potrivit oamenilor de știință, precum și medicilor, numărul persoanelor care suferă de pietre la rinichi a crescut de aproape 10 ori în ultimii ani.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

În timp ce majoritatea dintre noi credem că operația este singura modalitate de a scăpa de această problemă dureroasă, există câteva remedii naturale simple și ușoare care pot fi folosite și pentru tratarea acestei probleme. Apa de orz este una dintre ele.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Pietrele la rinichi sunt în principiu depozite minerale cristalizate, care se formează în interiorul rinichilor sau uneori în uretre. Pot fi de diferite marimi, de la dimensiunea unui bob mic de nisip, dar și foarte mare ca o minge de golf.

De obicei, acestea prezintă mai multe simptome ușoare până la severe, cum ar fi: dureri acute, inflamație, probleme digestive, frisoane, febră, infecție, sânge în urină și, uneori, chiar și urgență medicală.

Pe măsură ce pietrele se măresc, ele creează din ce în ce mai multe obstrucții la nivelul uretrei și afectează în mare măsură țesuturile renale.

Cauzele reale ale formarii pietrelor la rinichi sunt:
– Ereditatea joacă un rol cheie în formarea calculilor renali.
– Consumul excesiv de alimente procesate poate duce la pietre la rinichi.
– Consumul de carne roșie, cofeină, zahăr, produse lactate și făină rafinată poate crește riscul apariției pietrelor la rinichi.
– Utilizarea prelungită a antiacidelor poate avea ca rezultat și pietre la rinichi.

De ce să beți apă de orz pentru pietrele la rinichi?
Consumul regulat de apă de orz este considerat unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru pietrele la rinichi. Apa de orz, nu numai că previne formarea pietrelor la rinichi, dar ajută și la dizolvarea celor existente. Iată cum:

1. Poate crea presiunea necesară a vezicii urinare și poate ușura procesul de eliminare a pietrelor la rinichi.

2. Ajută la menținerea echilibrului pH-ului în corpul nostru, făcându-l alcalin. În cele din urmă restricționează producția de pietre la rinichi.

3. Aceasta joacă un rol cheie în hrănirea rinichilor noștri și menținerea lor sănătoși, ceea ce este esențial pentru prevenirea diferitelor probleme ale tractului urinar, inclusiv reapariția pietrelor la rinichi.

4. Consumul de apă de orz ajută la curățarea rinichilor prin spălarea și eliminarea materialelor toxice din corp prin urină.

5. Apa de orz furnizează suficientă vitamină B6 organismului nostru, care descompune masele de oxalat de calciu formate în interiorul rinichilor noștri. Orzul conține mult magneziu, care accelerează dizolvarea cristalelor de oxalat de calciu.

Cum se pregătește apa de orz?
– Se toarnă 1 litru de apă proaspătă într-o oală. Luați 1 lingură de semințe de orz și adăugați-le în apă. Puneți oala în cuptor.
– Aprindeți focul și lăsați amestecul să fiarbă cel puțin 30 de minute la flacără scăzută. Scoateți vasul odată ce apa se reduce la jumătate din cantitatea inițială.
– Las-o la răcit și este gata de consum.

Apa de orz este de obicei fără gust. Deci, dacă doriți, puteți adăuga suc proaspăt de lămâie sau o lingură de miere pentru a-l face mai plăcut.

Atenție!
Nu consumați excesiv apă de orz deoarece poate provoca stomac deranjat. Nu consumați apă de orz dacă aveți intoleranță la gluten.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.