Scena TRANCE la UNTOLD 2018!

UNTOLD 2018 VINE CU O NOUĂ SURPRIZĂ PENTRU FANII FESTIVALULUI: SCENĂ TRANCEPE CARE VOR URCA CEI MAI BUNI ARTIȘTI AI GENULUI!

ATB, BRYAN KEARNY, CHICANE, FERRY CORSTEN, MARKUS SCHULZ, GARETH EMERY,ORJAN NILSEN, MARLO, SIMON PATERSON,SOLARSTONE,STANDERWICK, THE THRILLSEEKERS sunt doar câțiva dintre cei care vor urca pe scena trance a festivalului UNTOLD.

Ediția din 2018 a festivalului UNTOLD vine cu o surpriză pentru fanii festivalului și aduce în România cei mai buni artiști din lume ai muzicii trance, pe o scenă dedicată exclusiv lor. Pe scena trance vor urca: ATB, Bryan Kearney, Chicane, Ferry Corsten, Gareth Emery, Orjan Nilsen, Markus Schulz, MaRLo, Simon Patterson, Solarstone, Standerwick (live), The Thrillseekers, Airwave,Astral Projection,Ben Gold,Bogdan Vix,Gabriel & Dresden, John 00 Fleming,Kyau & Albert, Marco V, Mark Sherry, Menno de Jong, Omnia, Richard Durand,Ruben de Ronde, Super8 & Tab și Will Atkinson.

Cea mai reprezentativă figură a muzicii trance la nivel mondial este Armin van Buuren, care la fiecare ediție a festivalului UNTOLD a dedicat o parte din setul lui acestui gen muzical. Noua scenă trance s-a născut din dorința de a le oferi iubitorilor genului din România un loc dedicat lor, unde să se reunească alături de artiștii lor preferați, în fiecare an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.