Schimbare majoră pentru toţi utilizatorii Facebook! Ce se intamplă cu reţeaua de socializare

În contextul pandemiei COVID-19, cu toţii am devenit, poate chiar mai dependenţi decât până acum, de reţelele de socializare, pentru a menţine legătura cu cei dragi. Luna februarie va aduce noi schimbări la reţeaua de socializare Facebook. Măsura îi va afecta pe toţi utilizatorii site-ului. Este vorba desore eliminare secțiunea cu detalii despre pagini. Schimbarea se face de luna viitoare.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Cum se va schimba Facebook din februarie

Facebook va aduce o modificare importantă la început acestui an pentru utilizatorii săi. Compania lui Mark Zuckerberg a deci că va elimina secțiunea „Povestea Mea” („Our Story”) din opțiunea de prezentare a paginii.

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Noua măsura va fi instituită începând cu data de 28 februarie. Opțiune a fost adaăgată în 2017 pentru a ajuta brandurile să ofere mai multe informații despre afacerea lor și să se „conecteze” cu posibilii clienţi.

Momentan, secţiunea „Povestea Mea” apărea în partea stângă a paginii. Din 1 martie brand-urile vor putea adăuga mai multe informații despre afacerea lor în secțiunea „Despre”, acolo unde există opțiunea „Informații suplimentare”.
Modificările vin în contextul în care Facebook va lana un update al aplicației, la acea dată

Măsurile luate de cei de la Facebook, în contextul pandemiei

Precum Netflix și Youtube, compania Facebook a luat decizia de a reduce calitatea conținutului video în zona Europei. Aceeaşi măsură se va aplica și în cazul Instagramului.

Reducerea calității video este necesară pentru ca internetul să nu ajungă în colaps, având în vedere că activitatea foarte multor persoane care activează acum în online. Măsura se va aplica pe toată durata pandemiei, urmând ca lucrurile să revină la normal ulterior.

Sursa: kanald.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.