Școala de schi de la Șuior – FOTO

s10Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogoșa, cu o lungime de 3600 m, pârtiile de schi ale Complexului Șuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie.

Zonele de dificultate ridicată sunt alternate în mod fericit cu porțiuni mai line, ceea ce le dă un farmec aparte și senzația permanentă pentru schiori de noutate și adrenalină. Pe aceste pârtii s-au încheiat joi,4 martie 2015, cursurile celei de-a patra editii a scolii de schi.

Cursurile au fost conduse de către d-na instructor Eliza Pop si au inclus un număr de 30 de copii de la Școala gimnazială Lucian Blaga din Fărcașa, structurati pe grupe de vârstă.

La finalul cursurilor a avut loc un concurs în care copiii au facut dovada cunostințelor si aptitudinilor acumulate. Toti schiorii au primit dulciuri iar cei mai merituosi au primit diplome. Premierea a fost oficiată de către primarul comunei Fărcașa,d-l Ioan Stegeran care a ținut să-i felicite pe toți copiii pentru modul exemplar în care s-au pregătit și le-a urat succes pe mai departe.

De remarcat că cei mai buni schiori,de la fiecare grupă de vârsta, vor fi recompensați cu înscrierea la un nou stagiu de pregătire într-o stațiune montană din Austria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.