Scoala Nicolae Balcescu Baia Mare premiata la concursul international pentru Situatii de Urgenta in Ungaria

premieră TotiÎn perioada 17 – 19 aprilie 2014 , în localitatea Szolnok din Ungaria s-a desfășurat un concurs internațional pe teme de situații de urgență.  La start s-au aliniat 10 echipaje formate din elevi de gimnaziu și liceu din Ungaria. Lor li s-a alăturat un echipaj de la Școala “Nicolae Bălcescu” din Baia Mare, invitat de organizatori să participe la această competiție, în virtutea relației de bună colaborare cu I.S.U. Maramureș.

Pe parcursul celor două  zile de concurs, copiii s-au intrecut în 11 probe teoretice și practice, specifice situațiilor de urgență- de la stingerea incendiilor, intervenția la inundatii și  acordarea primului ajutor până la orientare în teren și deplasare în teren mlăștinos.

După o întrecere viu disputată, echipajul Școlii “Nicolae Bălcescu” din Baia Mare s-a clasat pe un onorant loc II. Delegația băimăreană, condusă de ing. Daniel Pop, a beneficiat pe tot parcursul deplasării de sfaturile Mr. Adrian Sabou, reprezentantul I.S.U. Maramureș, care a sprijinit și pregătirea pentru competiție a echipajului.

Participarea elevilor la acest concurs a fost posibilă cu sprijinul Primăriei municipiului Baia Mare si a Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

 foo1foo2proba3comandant Ungariapremieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.