ŞCOLI închise şi miercuri. Ce elevi au parte de o vacanţă de iarnă prelungită

Bucurie pentru sute de elevi din județul Timiș. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, marţi, în cadrul ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență, s-a luat decizia ca 29 de unități de învățământ din județ să fie închise și miercuri, în urma ninsorii abundente de la sfârșitul săptămânii trecute.

VEZI:Vara 2019 in Insula Afroditei – Cipru Zbor charter din Cluj-Napoca

Decizia a fost luată pentru că spațiile în care funcționează aceste școli nu sunt alimentate cu energie electrică, nu au apă curentă sau căldură. Cele 29 de unități de învățământ închise și mâine în județul Timiș sunt: Fârdea, Topolovăț, Chevereș Dragșina, Bethausen, Secaș, Grădinița cu Program Prelungit Făget, structura Temerești, Școala 12 Lugoj Măguri, Criciova, Sacoșu Turcesc – structura Berini, Sacoșu Turcesc – Otvești, Pișchia – structura Bencecu de Sus, V.V. Delamarina, Darova, Ohaba Lungă, Curtea, Tomești, Pietroasa, Balinț, Mănăștiur, Ghizela, Margina, Belinț, Știuca, Charlottenburg, Brestovăț, Ohaba Forgaci, Boldur (localitatea Jabăr), Găvojdia și Libling (Cerna).

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, astăzi, la ora 11.00, erau 29 de linii de electricitate de medie tensiune nealimentate parțial, fiind afectate 30 de localități. Astfel, astăzi, 18.000 de locuitori din județul Timiș nu aveau energie electrică în locuințe.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.