Școlile s-ar putea ÎNCHIDE din cauza ninsorilor

ninsoare
Școlile s-ar putea închide din cauza ninsorilor din ultimele 12 ore! Decizia va fi luată de fiecare inspectorat școlar în parte.

Conform metodologiei, inspectoratele şcolare pot decide suspendarea pentru anumite niveluri de învăţământ, iar ulterior se vor lua măsurile corespunzătoare pentru recuperarea orelor pierdute. Inspectoratele Scolare pot decide suspendarea pentru anumite niveluri de învăţământ, iar ulterior se vor lua măsurile corespunzătoare pentru recuperarea orelor pierdute.

În Bucureşti, primarul interimar Răzvan Sava a cerut să fie intensificate „acțiunile la spitale, școli, grădinițe, instituții care sunt necesare pentru București”.

De exemplu, în Bucureşti a nins toată noaptea , iar viscolul au provocat adevărate ravagii. Străzile din Bucureşti sunt acoperite de zăpadă. Firmele de deszăpezire abia dacă mai fac faţă cantităţilor de zăpadă depuse.

Ninge și viscolește în Capitală de aproape 12 ore, iar stratul de zăpadă are, în unele zone, și jumătate de metru. Mai mulți copaci au fost smulși din rădăcină și au căzut pe autoturisme sau pe stradă, încurcând traficul. Pompierii au lucrat toată noaptea pentru a-i îndepărta.

Reprezentanţii firmelor de salubritate au promis că se vor mobiliza, iar șoselele înzăpezite le-au dat mari bătăi de cap şoferilor.

În unele sectoare însă, autoritățile nu și-au respectat promisiunea și nu s-au mobilizat la timp, iar străzile au fost acoperite cu material antiderapant mult prea târziu. Deşi se acţionează cu zeci de utilaje, viscolul îngreunează curăţarea bulevardelor.

Probleme au fost şi în sectorul 2, unde curentul electric fost întrerupt de câteva ori.Primarul Neculai Onţanu a ieşit să se asigure că angajații firmelor de deszăpezire îşi fac treaba.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.