Scrisoare deschisă către HCM,

hcmScrisoare deschisă către HCM

Dragă HCM,

Astăzi urmează un alt joc din Champions League. O altă confruntare pentru supremație și glorie. Jocurile voastre, indiferent în ce competiție sunt disputate, aduc lumea înspre sport. Exemplul vostru de profesionalism dublat de talent, ne-au încântat sufletele. Datorită vouă, am uitat cu toții de grijile cotidiene, în preajma meciurilor, pentru că, ne dați un exemplu. Se poate să ajungi departe, prin multă muncă și dăruire.

Dragă HCM,

În Nordul cel mai îndepărtat al țarii, ați reușit să formați o echipă puternică, care este recunoscută în toate marile orașe ale Europei. Astăzi, încă o bătălie, pentru glorie, pentru istorie, pentru tradiție, pentru un meci care să fie povestit, peste ani și ani, tuturor. Un meci cât o istorie! Știm cu toții că nu va fii un meci ușor, dar satisfacția va fii pe măsură după ultimul fluier al arbitrilor

Dragă HCM,

Puțini sunt cei care ajung să fie cunoscuți de-o întreagă țară întreagă. Sunteți cunoscute peste tot, sunteți ambasadorii țării, pretutindeni. A sosit timpul unei victorii de răsunet. Suporterii vor fii acolo, lângă voi, vă vor susține. Învingeți și aduceți zâmbete pe chipurile oamenilor, răspândiți o bucurie, în oraș, în țară, peste hotare, tuturor celor care vă iubesc

Dragă Hcm,

Totul poate fii realizat. Asta ne-ați demonstrat de-a lungul timpului, depășirea obstacolelor, este cu putință. Curaj!

Aseară, ați văzut peste 15000 de oameni pe stadion, cântând, încurajându-și echipa de suflet, ati văzut dragostea băimărenilor pentru performanță, pentru înalta performanță. Demonstrați că mai presus de orice, este gloria, este recunosțința tuturor!

Dragă HCM,

Nimic nu este imposibil! Totul este cu putința! Vom fii lângă echipă și vă vom susține. Un lucru să nu-l uitați: Căldura unei victorii de-a voastre, ne este suficientă să uităm frigul din casele noastre. Dăruiți-ne victoria și vom împărtăși bucuria împreună!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.