Scrisoare deschisă către HCM, O echipă ca-n poveste………

hcmScrisoare deschisă către HCM,

Dragă HCM,

A mai rămas puțin până când vei întâlni vicecampioana Europei, o echipă robustă și dornică să defileze pe bătrânul continent. Anul acesta competițional îi va fii mai greu, echipei nordice să câstige pretutindeni, pentru că forța și coeziunea grupului local, își va spune cuvântul.

Dragă HCM,

Într-un interval de timp destul de scurt, v-ați impus pe arena handbalistică europeană. Nimeni în urmă cu un deceniu sau două, nu și-ar fii imaginat că orasul acesta, ar putea avea două echipe în Liga Campionilor. Nu numai că are două echipe în Liga Campionilor, dar, ambele echipe reprezintă România, așa cum ar trebui să se intâmple și la alte sporturi în arena internațională.. Sunt multe orașe care n-au o așa reprezentare internațională, cum o are orașul acesta, asta numai datorită sacrificiului depus pentru înalta performanță.

Dragă HCM,

A sosit momentul unei marii victorii, a sosit momentul să demonstrați că nimeni nu vă poate învinge. A sosit momentul în care agențiile de presă sportive și nu numai să ofere un Breaking news. Victoria voastra, victoria unei țări, victoria unui oraș, victoria tuturor românilor care cred în voi.

Dragă Hcm,

Ne aducem aminte cu plăcere, cum vă încărcați cu fortă și spirit de luptă. Cum alături de voi, o sală întreagă cântă imnul national. Încă o dovadă de devotament pentru țară. Uitați-vă în tribune când se intonează imnul national, cum mulți plâng de fericire. Pentru că voi oferiți clipe de fericire, prin jocul vostru, prin evoluția voastră.

Dragă HCM,

Sunt sceptic că această scrisoare va fii citită înaintea jocului, dar, o întreagă comunitate, are nevoie de victoria voastră. De ce? Pentru că, sunt prea puține motive de bucurie în viața cotidiană, sau, bucuriile sunt prea mici, încăt să fie savurate, atât de intens, cum sunt savurate victoriile voastre. Aduceți-vă aminte, de versurile galeriei: O echipă ca-n poveste……………….

Victorie, restul este glorie și istorie.

Haide HCM!

Loading...

1 COMENTARIU

  1. FRUMOASE GANDURI SCRISE,MI-AU DAT LACRIMILE,VOM MERGE LA SALA SA FIM ALATURI DE ECHIPA NOASTRA.MULT SUCCES HCM BAIA MARE,VA IUBIM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.