Se apropie finalul principalelor campionate naționale de fotbal din Europa! 

Această perioadă e una care îi ține pe fanii fotbalului cu ochii la televizor și la cotele oferite de către casele de pariuri pentru a putea paria cât mai inteligent. Principalele campionate naționale care au loc în Europa în momentul de față sunt cele din Anglia, Spania, Italia și Franța. Unele dintre ele se află mai aproape de a-și găsi câștigătoarea decât celelalte, însă, un lucru este cert: fanii deja și-au ales favoritele la titlul fiecărei țări! 

Iată cum arată situația în cazul principalelor campionate naționale de fotbal din Europa: 

Ligue 1

În ceea ce privește campionatul din Franța, finalul este cât se poate de aproape. Meciurile din runda cu numărul 38 se vor desfășura în data de 23 mai, la ora 22. Printre principalele meciuri pe care suporterii le așteaptă se numără cele dintre Saint-Étienne și Dijon, Brest și Paris Saint-Germain (PSG), Angers și Lille. Echipele cu cele mai mari șanse la titlul din Le Championnat sunt Lille și Paris Saint-Germain (PSG). Conform Sportingbet.ro, Lille are o cotă de 1.22, pe când PSG are cota de 4.00. Totuși, trebuie să urmărești îndeaproape cotele, întrucât, ele se pot schimba oricând. 

La Liga

Competiția din Spania (Primera División) ocupă poziția fruntașă în topul ligilor profesioniste de fotbal din Europa. Meciurile din ultima rundă a ediției vor avea loc în data de 23 mai, la ora 19. Confruntările cele mai așteptate din această etapă sunt cele dintre Barcelona și Eibar, Valladolid și Atletico Madrid, Real Madrid și Villarreal. Fanii se așteaptă la răsturnări de situație precum cea din meciul Levante – Barcelona, când au fost înscrise trei goluri în doar șapte minute. Favorita la titlu este Atletico Madrid. 

Premier League

Competiția din Anglia ocupă a doua poziție în topul ligilor profesioniste de fotbal din Europa. Ultimele meciuri ale sezonului vor avea loc în data de 23 a lunii, la ora 18. După cum probabil te așteptai, Manchester City este favorita la titlu, având o cotă de 1.60. E urmată de către Chelsea, această echipă având o cotă de 6.00. Cea de-a treia echipă din topul favoritelor la titlu are o cotă apropiată de Chelsea, anume 6.50. Este vorba de echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjær, Manchester United. Pariorii aleg, de asemenea, între echipele cu cele mai mari șanse de a ajunge între primele patru din clasament și cine va fi desemnat cel mai bun marcator al sezonului. 

Seria A

Campionatul italian a oferit de-a lungul acestui sezon numeroase momente memorabile. E clasat pe cea de-a treia poziție în topul ligilor profesioniste de fotbal din Europa. Deși a reușit să câștige timp de nouă ani titlul de campioană, Torino a fost întrecută de către Inter Milano, aceasta reușind să câștige titlul după 11 ani. Meciurile din ultima rundă vor avea loc tot în data de 23 a lunii, la ora 16. Cu toate că titlul este deja câștigat, în oferta de pariuri sportive pentru fotbal încă se schimbă cotele cu privire la echipele care vor ocupa ultimele trei locuri în clasament la finalul ediției 2020-2021. 

Urmărește principalele competiții de fotbal din Europa pentru a le putea susține pe echipele preferate din fiecare țară și verifică îndeaproape cotele dacă îți dorești să plasezi cele mai inteligente pariuri.  Sursa foto: shutterstock.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.