Se dă GRATUIT la LIDL. Noi oferte speciale sunt disponibile în toate magazinele din ţară

Se dă GRATUIT la LIDL. Noi oferte speciale sunt disponibile în toate magazinele din ţară

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

LIDL a pregătit noi surprize pentru clienţii români. Pe lângă ofertele speciale disponibile în toate magazinele din ţară, retailerul oferă grauit taloane cu premii interesante.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Românii care îşi fac cumpărăturile în magazinele retailerului german pot primi taloane cu premii interesante.

De asemenea, aceştia beneficiază de reduceri importante la zeci de produse.Clienţii care folosesc LIDL PLUS şi care fac cumpărături de minim 70 de lei primesc gratuit taloane cu care se pot înscrie pentru a câştiga un telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G, un BMW seria 1 sau un Airpods pro.

De asemenea, taloanele pe care le primiţi cu ajutorul aplicaţiei LIDL PLUS vă ajută să beneficiaţi de cele mai bune reduceri.

Reamintim că până pe 23 ianuarie sunt reduceri imbatabile la zeci de produse din carne, peşte, lactate, dulciuri şi băuturi. Preţurile sunt mai mici cu până la 40 la sută toată săptămâna.

De exemplu, o sută de grame de rasol de vită cu os, feliat, beneficiază de o reducere de 28 % şi costă doar 1,79 lei. Şi pulpa de porc ideală pentru șnițel este mai ieftină cu 28%, fiind redusă de la 12,49 lei la 8,99 lei (500 grame).

Şi mezelurile beneficiază de reduceri până pe 23 ianuarie. De exemplu, 200 de grame de şuncă de porc costă mai puţin cu 25%, de la 5,99 lei la 4,49 lei, salamul țărănesc cu șuncă este mai ieftin cu 34% şi costă  8,49 lei (500 grame). Pieptul de pui afumat, costă 2,19 lei (100 grame).

De asemenea, tocana de legume costă mai puţin cu 26%, prețul fiind redus de la 2,99 lei la 2,19 lei (300 grame), iar zacusca de vinete beneficiază de o reducere de 30% şi se vinde cu 3,49 lei (250 grame).

Şi dulciurile costă mai puţin în această săptămână. De exemplu, mini gogoșile costă doar 9,99 lei (9 x 36 grame), mini bomboanele cu spumă de zahăr au 24% reducere, de la 7,89 lei la 5,99 lei (266 grame), iar mini checul poate fi cumpărat la un preț cu 21% mai mic, de la 7,99 lei la 6,29 lei (8 x 35 grame).sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.