SE DĂ GRATUIT PENTRU TOATĂ LUMEA! DE AZI!

SE DĂ GRATUIT PENTRU TOATĂ LUMEA! DE AZI!

Vodafone, a doua companie de telefonie mobilă de pe piaţă, a anunţat astăzi că, în perioada 8 februarie-31 martie, toţi clienţii companiei vor beneficia de internet gratuit în metroul bucureştean.

“Zona Metroului din Bucureşti va deveni “Supernet 4G City”, une dintre cele mai mari zone de internet din Europa(..). Traficul de date înregistrat la Metroul din Bucureşti va fi gratuit pentru toţi utilizatorii Vodafone-abonaţi, clienţi ai Carrelei sau serviciilor de business-până la 31 martie 2016”, se arată într-un comunicat al companiei.

De asemenea, compania va oferi tuturor utilizatorilor de telefonie mobilă din România, indiferent de reţea, internet gratuit, timp de două zile, în week-end-ul 13-14 februarie.

Compania vrea să afle şi care este părerea utilizatorilor despre serviciile sale de date şi de voce, şi, în acest sens, va oferi o zi de internet gratuit fiecărui utilizator care va trimite companiei un mesaj în acest sens. „Începând din data de 16 februarie, toți utilizatorii vor putea oferi feed-back despre experiența referitoare la serviciile Vodafone România direct prin intermediul aplicației MyVodafone. Fiecare utilizator care oferă feed-back relevant primește o zi de Internet gratuit. Bonusul va fi activat până la 48 de ore de la completarea formularului din aplicație și va putea fi utilizat timp de 24 de ore”, se mai arată în comunicat.

Vodafone este a doua companie de telefonie mobilă din România, după Orange, şi înaintea Telekom şi RCS&RDS.

Compania a înregistrat un număr total de 9.101.292 de clienţi la 31 decembrie 2015, în creștere cu 496.723 față de perioada similară a anului precedenti. Abonații serviciilor Vodafone reprezentau 41% din baza de clienți, iar utilizatorii Cartelei Vodafone, 59%.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, cu divizii în 26 de țări, 57 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

sursa:economica.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.