Se dau bani de la stat! Poti sa-ti renovezi casa

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat un număr de 376 de dosare în programul Rabla, 19 dosare pentru Rabla Plus şi peste 1.000 de cereri de finanţare pentru programul Casa Verde, potrivit unui comunicat al Ministerului Mediului.

‘Ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 19 iulie 2017, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat listele cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) 2017 şi cu persoanele fizice aprobate în cadrul Programului Casa Verde’, se arată în comunicat.

Astfel, în această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 376 de dosare pentru 920 autovehicule şi o contestaţie pentru un autovehicul.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 19 dosare pentru 65 autovehicule, dintre care 63 autovehicule pur electrice şi 2 electrice hibride.

Listele persoanelor juridice acceptate în programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus 2017.

De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor Rabla şi Rabla Plus până la data de 29 septembrie 2017.

În cadrul Programului Casa Verde – persoane fizice, au fost aprobate 992 cereri de finanţare şi 62 contestaţii, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu, la secţiunea aferentă programului.

Ministerul Mediului a anunţat că, începând cu data de 18 mai 2017, persoanele fizice şi cele juridice pot accesa Programele de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional – ‘Rabla Clasic’ şi ‘Rabla Plus’.

Bugetul alocat pentru acest an în cazul programului ‘Rabla Clasic’ se situează la 180 de milioane de lei, iar cel pentru ‘Rabla Plus’ la 45 de milioane de lei.

Sursa: economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.