Se dau bani pentru mii de români! Vezi cine va primi 200 de euro

Se dau bani pentru mii de români! Vezi cine va primi 200 de euro

Elevii și studenții din România vor putea cere și în acest an bani de la stat, potrivit calendarului programului “Euro 200”.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Programul a fost oficializat recent iar cererile pentru obținerea ajutorului de stat se vor putea depune la școli, licee și universități până după jumătatea acestei luni.

Documentul publicat miercuri în Monitorul Oficial oferă posibilitatea elevilor și studenților să ceară bani de la stat și anul acesta pentru cumpărarea de calculatoare noi.
Cine se poate aplica
Tinerii cu vârsta de până la 26 de ani, elevi sau studenți ai învățământului de stat sau particular acreditat pot primi, prin programul „Euro 200”, un ajutor de stat în vederea cumpărării unui calculator nou.

Valoarea ajutorului este echivalentul în lei al sumei de 200 de euro. Cererile pentru acordarea banilor se pot depune la instituțiile școlare până în data de 17 aprilie 2020.

Suma este calculată la cursul de schimb pentru ultima zi a lunii precedente cumpărării calculatorului iar listele cu beneficiarii urmează să fie publicate în ziua de 26 mai.
Influența actualului context pandemic
În actualul context pandemic, este dorită contactarea telefonică a unității de învățământ unde urmează să se depună cererea deoarece o parte din instituții acceptă transmiterea cererilor și prin mijloace electronice.

Cei care vor depune cereri vor primi bonurile valorice în valoare de 200 de euro în perioada 27 iulie – 14 august 2020.
Cine poate beneficia
Vor putea beneficia tinerii care provin dintr-o familie cu un venit pe membru de familie de până la 250 de lei. Trebuie menționat că ajutorul se va acorda o singură dată în cadrul unei familii.
Care este configurația minimă
Configuraţia minimă recomandată a calculatoarelor este următoarea: procesor Dual Core sau echivalent, frecvenţă procesor minimum 2.300 MHz, HDD minimum 250 GB, RAM tip DDR3 – minimum 4 GB, unitate DVD, monitor LCD minimum 17″, tastatură, mouse optic, în cazul desktop-urilor, și procesor minimum Dual Core sau echivalent, frecvenţă procesor minimum 2.000 MHz, RAM tip DDR3 – minimum 4 GB, HDD minimum 250 GB; diagonală minimum 15″, DVD, în cazul laptop-urilor.sursa: capital.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.