Se face recensământul circulaţiei pe drumurile din Maramureş

reparatii drumuriAzi, 28 aprilie 2015, lucrătorii S.C. Drumuri Poduri SA au demarat recensământul circulaţiei pe toate drumurile din Maramureş. Acţiunea, începută de la ora 7 dimineaţa, durează 14 ore şi îşi propune stabilirea valorilor de trafic pe toate categoriile de drumuri. „O asemenea acţiune se face o dată la 4 ani şi, în urmăreşte identificarea locurilor unde se impun diferite categorii de lucrări de reabilitare sau de asfaltare. Pe toate drumurile din judeţ se efectuează lucrări în scopul asigurării siguranţei circulaţiei. Acestea presupun revizii la toate tablele şi indicatoarele rutiere. Cele deteriorate vor fi îndreptate, vopsite şi, acolo unde este cazul, înlocuite.” – afirmă preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu.

De asemenea, în această săptămână se efectuează lucrări de întreţinere pe diferite tronsoane de drum. În zona Chelinţa – limită judeţ Sălaj se fac pietruiri, iar pe D.J.182B (Baia Mare – Şomcuta Mare) şi D.J.183C (Coaş – Copalnic) se lucrează la întreţinerea îmbrăcăminţii asfaltice prin plombări la cald cu mixtură asfaltică.

Pe D.J.186 dintre Vadu Izei şi Săcel se efectuează frezări, în scopul pregătirii pentru turnarea de îmbrăcăminte asfaltică.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.