Se fuge pe rupte în Borşa , de la şcoala! Elevii borşeni campioni judeţeni la amenzi!

elevi-chiulangii-baruriReprezentanţi ai Jandarmeriei Sighetu Marmaţiei şi Borşa, în colaborare cu reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ, au acţionat în baza Planului de măsuri privind creşterea siguranţei în unităţile de învăţământ, efectuând în data de 18 februarie a.c. o acţiune pentru prevenirea şi combaterea absenteismului şcolar.

Având în vedere necesitatea prevenirii situaţiilor de risc în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar, în scopul creşterii gradului de siguranţă al elevilor şi personalului didactic, a prevenirii şi combaterii absenteismului şcolar, a fenomenului contravenţional şi infracţional, jandarmii au desfăşurat acţiuni punctuale la instituţiile de învăţământ preuniversitar din municipiul Sighetu Marmaţiei şi Borşa.

În urma acestor acţiuni, privind prevenirea absenteismului şcolar, un număr de 12 elevi au fost depistaţi că au părăsit nemotivat perimetrul instituţiilor de învăţământ, în timpul programului educaţional în municipiul Sighetu Marmaţiei şi 12 elevi în oraşul  Borşa.

Dintre aceştia, un număr de 13 elevi au fost sancţionaţi contravenţional cu avertismente scrise iar ceilalţi au fost sancţionaţi cu amenzi contravenţionale în valoare totală de 575 lei.

foto:arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.