Se fură pe rupte în Borșa. Un bărbat din localitate a rămas fără autovehicul și un scuter. Vezi de unde au fost sustrase bunurile

Se fură pe rupte în Borșa. Un bărbat din localitate a rămas fără autovehicul și un scuter. Vezi de unde au fost sustrase bunurile

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferte de nerefuzat 2021

În continuare, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

La data de 19 iulie a.c., polițiștii din Borșa au fost sesizați prin intermediul unui apel telefonic local, de către un bărbat de 54 ani din Borșa despre faptul că a avut loc un furt de auto din garajul unui imobil în construcție, aflat pe strada Avram Iancu.

În urma verificărilor efectuate,  polițiștii au constatat că, în perioada 05 -19 iulie a.c., au fost sustrase din garajul unui imobil un autovehicul și un scuter.

Valoarea prejudiciului urmează să fie stabilită ulterior.

În cauză,  polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și continuă verificările în vederea identificării autorilor și bunurilor sustrase.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.