Se fură pe rupte la BORSA material lemnos de esență rășinoasă – brad>FOTO

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat, aproximativ 23 mc de material lemnos, de esență rășinoasă – brad, în valoare de 3.650 lei, transportaţi fără documente legale.

Ieri, 01 aprilie a.c., o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus, judeţul Maramureş, a oprit în trafic, pentru control, pe raza localității de frontieră Borșa, un autocamion cu remorcă, încărcat cu material lemnos de esență rășinoasă (brad), aparținând unei societăți comerciale, administrată de către S.I., în vârstă de 51 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au constatat că există neconcordanțe între cantitatea de material lemnos înscris în avize și cel transportat, fapt pentru care s-a solicitat inventarierea materialului lemnos de către lucrători ai Ocolului Silvic din Borșa.

În urma inventarierii, s-a constatat un surplus de 22,86 mc de brad. Materialul lemnos, în valoare de 3.650 lei, a fost ridicat in vederea confiscării și predat Ocolul Silvic din Borșa, iar societatea administrativă a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.